Вероватно не постоји нико ко би волео да му неко други, без одобрења приступа Facebook налогу.
Да бисмо то предупредили, морами бити опрезни и пратити безбедносне препоруке, а ако већ посумњамо да још неко приступа нашем налогу, можемо то врло лако проверити.
1. Улогујте се на свој налог и кликните на стрелицу десно од знака питања у горњем десном углу сајта
2. Идите на Settings па затим на Security and Login. Ту ћете наћи секцију Where You’re Logged In у којој можете видети све уређаје на којима сте (ви или неко други) улоговани на ваш налог.
3. Уколико приметите било шта сумњиво, кликом на три тачкице са десне стране добијате опцију да излогујете корисника са тог уређаја или да пријавите Facebooku да то нисте ви.
На свету постоје хиљаде различитих језика зато што се језик стално мења, а људи су…
Лења пита од јабука један је од оних старинских колача који мирисом одмах подсећају на…
Игла компаса није обична метална игла. Она је мали магнет који може слободно да се…
Многи саветују да запишете своје циљеве како бисте повећали шансу да их остварите. Ми додајемо:…
Никоме нисте дужни да истог момента одговарате на поруку, чак иако сте је видели. Одговорите…