Политика приватности

На Практичним саветима, који су доступни са https://prakticnisaveti.com/, један од наших главних приоритета је приватност наших посетилаца. Овај документ о политици приватности садржи врсте података које прикупљају и бележе Практични савети и како их користимо.

Ако имате додатна питања или вам је потребно више информација о нашим Правилима о приватности, не оклевајте да нас контактирате.

Лог фајлови

Практични савети слједе стандардни поступак кориштења лог фајлова. Ови фајлови евидентирају посетиоце када посећују веб локације. Све хостинг компаније раде ово и део је аналитике хостинг услуга. Подаци прикупљени лог фајловима укључују адресе интернет протокола (ИП), врсту прегледача, добављача интернет услуга (ИСП), датум и времене, странице упућивања / изласка и евентуално број кликова. Оне нису повезане са било којом информацијом која се може лично идентификовати. Сврха информација је анализа трендова, администрирање веб локације, праћење кретања корисника на веб локацији и прикупљање демографских информација.

Колачићи

Као и било који други веб сајт, Практични савети користи ‘cookies’. Ови колачићи користе се за чување информација укључујући преференције посетилаца и странице на веб локацији којој је посетилац приступио или је посетио. Информације се користе за оптимизацију корисничког искуства прилагођавањем садржаја наших веб страница на основу врсте прегледача посетиоца и / или других информација.

Google DoubleClick DART Cookie

Google је један од трећих произвођача на нашој веб локацији. Такође користи колачиће, познате и као DART колачићи за послуживање огласа посетиоцима наше странице на основу њихове посете и другим веб локацијама на Интернету. Међутим, посетиоци могу да одбију употребу DART колачића тако што ће посетити Google Политику приватности за огласне и садржајну мрежу на следећој УРЛ адреси – https://policies.google.com/technologies/ads

Наши партнери за оглашавање

Неки од оглашавача на нашој веб локацији могу користити колачиће и веб светлеће сигнале. Наши партнери за оглашавање су наведени ниже. Сваки од наших партнера за оглашавање има своју Политику приватности за своје смернице о корисничким подацима. Ради лакшег приступа, линковали смо их доле у ​​складу са њиховим Правилима о приватности.

Google: https://policies.google.com/technologies/ads

Правила о приватности

Можете да погледате ову листу да бисте пронашли Политику приватности за сваког од рекламних партнера Практичних савета. Наша Политика приватности креирана је уз помоћ Генератора политика приватности и Генератора политика приватности на мрежи.

Огласни сервери или рекламне мреже трећих страна користе технологије попут колачића, Javascript или веб светионика који се користе у њиховим огласима и линковима који се појављују на Практичним саветима, а који се шаљу директно на прегледач корисника. Они аутоматски примају вашу ИП адресу када се то догоди. Ове технологије се користе за мерење ефикасности њихових рекламних кампања и / или за персонализацију рекламног садржаја који видите на веб локацијама које посећујете.

Имајте на уму да Практични савети немају приступ или контролу над овим колачићима које користе трећи оглашивачи.

Правила о приватности трећих страна

Политика приватности Практичних савета се не односи на остале оглашаваче или веб локације. Стога вам саветујемо да се за детаљније информације обратите одговарајућим Правилима о приватности ових трећих оглашавачких сервера. Може да обухвати њихову праксу и упутства о томе како да одустанете од одређених опција. Комплетну листу ових Правила о приватности и њихове везе можете пронаћи овде: Везе за политику приватности.

Можете да онемогућите колачиће путем ваших појединачних опција претраживача. Да бисте сазнали детаљније информације о управљању колачићима са одређеним веб прегледачима, можете их пронаћи на одговарајућим веб локацијама прегледача.

Информације о деци

Други део нашег приоритета је додавање заштите за децу током коришћења интернета. Охрабрујемо родитеље и старатеље да прате, учествују у и / или надгледају и воде своје активности на мрежи.

Практични савети не прикупљају личне податке деце млађе од 13 година. Ако мислите да је ваше дете дало ове податке на нашој веб страници, топло вас охрабрујемо да нас одмах контактирате и учинићемо све што је могуће како бисмо што брже успели да уклонимо такве податке из наше евиденције.

Онлајн политика приватности

Ова Политика приватности односи се само на наше мрежне активности и важи за посетиоце наше веб странице у погледу информација које су поделили и / или сакупљали у Практичним саветима. Ова смерница није применљива на било које информације прикупљене ван мреже или преко канала који нису ове веб странице.

Сагласност

Кориштењем наше веб странице, овим се слажете са нашим Правилима о приватности и слажете се с његовим Условима и одредбама.