Категорије
Живот Разно

Када ће ми бити искључена струја?

Уколико живите у Београду можете бити обавештени о планираним искључењима струје. Пријавите се већ данас на сервис iskljucenja.rs

Уколико живите у Београду можете бити обавештени о планираним искључењима струје.

Познато је да се на сајту Електродистрибуције Београд може прочитати листа планираних искључења електричне енергије. Међутим, да бисте заиста сазнали унапред, потребно је да редовно посећујете ту страницу и проверите да ли се ваша улица и број налазе на списку, што, признаћете, и није баш згодно.

”Више пута нам се догодило да останемо без струје по цео дан а да при том нисмо били обавештени и нисмо знали да ће се тако нешто догодити, иако је до тих искључења електричне енергије дошло услед планираних радова ЕПС на мрежи а не због вандредних кварова. Због тога смо одлучили да направимо овај сервис који ће нам омогућити да то знамо унапред како бисмо могли да планирамо наше активности. Након што смо га направили одлучили смо да и другима омогућимо да могу да добији ову корисну информацију унапред.”, кажу аутори сајта Iskljucenja.rs, програмери из софтверске компаније Computer Rock. На овом сајту можете уписати своју адресу како би вам стизало обавештење на имејл уколико је ваша адреса на листи планираних искључења.

Процес пријаве је врло једноставан, можете се регистровати помоћу своје е-маил адресе или Гугл налога, а после уноса тачне адресе становања бићете уписани у базу претраге и систем ће вам послати е-маил када буде најављених искључења струје на вашој адреси.

Уколико вам овакав сервис делује корисно, можете се пријавити већ данас.

 

Facebook Comments